Ce supliment să alegi pentru imunitate?

398

Obosești și nu poți scăpa de această stare? Vitamina C, vitamina D, zincul sunt doar câteva dintre vitaminele și mineralele formidabile care te ajută în crizele de slăbiciune. Descoperă cum să-ți întărești sistemul imunitar în timp ce îți revii în formă.

Oboseala și imunitatea: de ce să consumi vitamina C?

Acidul L-ascorbic este o vitamină solubilă în apă, esențială pentru metabolismul uman. Consumul acesteia poate fi o modalitate bună de a combate lipsa de energie pe tot parcursul anului. Un adevărat aliat împotriva virușilor și bacteriilor, ajută la întărirea sistemului imunitar. Dacă ești în căutarea unui astfel de supliment alimentar, atunci vitamina C poate fi alegerea potrivită.

Este cunoscută în principal pentru acțiunea sa antioxidantă. Consumul de alimente sau suplimente alimentare bogate în vitamina C ajută la limitarea producției de radicali liberi, responsabili în special de îmbătrânirea pielii. Pe lângă acțiunea asupra imunității, este deosebit de apreciată pentru virtuțile sale pentru piele. Cura poate ajuta la încetinirea apariției liniilor fine și a ridurilor și poate reduce apariția petelor pe față și pe corp.

Ce supliment este potrivit pentru întărirea imunității?

Imunitatea se referă la capacitatea organismului de a se apăra împotriva diferiților agresori. A avea un sistem imunitar bun este esențial pentru a lupta împotriva oboselii și pentru a-ți păstra organismul sănătos în fiecare zi. Alimentația joacă un rol major. Pe lângă activitatea fizică regulată și somnul de bună calitate, dieta ajută la susținerea sistemului natural de apărare și la menținerea unui nivel bun de energie.

Pentru a ajuta organismul să-și întărească sistemul imunitar este posibil să optezi și pentru un supliment alimentar.

Vitamina D

Vitamina D este atât sintetizată de organism în piele sub efectul expunerii la soare, cât și furnizată de alimente. Joacă un rol major în protecția sistemului imunitar și în lupta împotriva oboselii.

Diferiți parametri pot explica o deficiență a acesteia. Insuficiența expunerii la soare și dieta dezechilibrată conduc în general la o carență de vitamina D.

Pentru a avea zilnic un aport bun și pentru a oferi organismului toate armele necesare pentru a-și înfrunta atacatorii, alege un supliment alimentar pentru imunitate pe bază de vitamina D. Poți combina cura cu consumul de magneziu. Acesta din urmă contribuie la activarea vitaminei D, precum și la reglarea acesteia în sânge.

Zincul

Este un oligoelement care contribuie la apărarea organismului prin protejarea acestuia de stresul oxidativ. Pe măsură ce îmbătrânești, ești din ce în ce mai expus(ă) riscului de deficiență de zinc. Consumul de suplimente poate fi util pentru a ajuta organismul să-și întărească sistemul imunitar. Carnea, brânza, peștele și crustaceele sunt alimentele cele mai bogate în acest oligoelement. Suplimentul alimentar de imunitate cu zinc poate fi recomandat vegetarienilor sau veganilor.

Când oboseala se instalează, suplimentele cu vitamine și oligoelemente pot fi o modalitate excelentă de a recăpăta vitalitatea. Cura cu vitamina C poate ajuta organismul să facă față suprasolicitarii și stresului. Zincul și vitamina D din suplimentele de imunitate reprezintă și ele o soluție ideală pentru a face față mai bine afecțiunilor cotidiene.

 Vitamina C lipozomala, Biocyte, Vitamin C liposomal, 10 plicuri

Vitamina C lipozomala, Biocyte, Vitamin C liposomal, 10 plicuri

Vitamina C lipozomala contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ...
69.00 lei
 Vitamina C lipozomala, Biocyte, Vitamin C liposomal, 30 capsule

Vitamina C lipozomala, Biocyte, Vitamin C liposomal, 30 capsule

Vitamina C Lipozomala contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ...
79.00 lei
 Vitamina D, Biocyte, Vitamina D Lipozomala, 30 capsule

Vitamina D, Biocyte, Vitamina D Lipozomala, 30 capsule

Vitamina D ajută la menținerea sănătății oaselor și dinților, contribuie la ...
49.00 lei
 Zinc, Biocyte, Zinc lipozomal, 60 capsule

Zinc, Biocyte, Zinc lipozomal, 60 capsule

Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Zincul contribuie la ...
59.00 lei
 Magneziu lipozomal, Biocyte Magnesium liposomal, 60 capsule

Magneziu lipozomal, Biocyte Magnesium liposomal, 60 capsule

Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuării. Acidul pantotenic contribuie ...
88.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
GOLDNUTRITION EEC SRL © Copyright 2022. All rights reserved.
Close