Sfaturi pentru pielea cu imperfecțiuni

199

Imperfecțiunile pielii nu afectează doar adolescenții, ci și adulții. Diferiți factori pot fi într-adevăr la originea acestui inconvenient. În orice caz, îngrijirea nu este întotdeauna ușoară, dar problema poate fi rezolvată prin adoptarea unui stil de viață sănătos și a unui ritual de frumusețe adecvat. Pentru a ascunde imperfecțiunile deja apărute, machiajul este un bun aliat. Ești predispusă la pielea cu imperfecțiuni? Aceste sfaturi te vor ajuta.

Cum să recunoști pielea cu imperfecțiuni?

Pielea cu imperfecțiuni este recunoscută după aspectul său strălucitor și erupții cutanate. Acneea sau punctele negre sunt defecte rezultate dintr-o producție excesivă de sebum. Fenomenul este adesea cauzat de menstruație, căldură, tulburări hormonale, alimentație incorectă sau stres. Sebumul secretat în cantități mari formează o peliculă grasă care înfundă porii și provoacă apariția imperfecțiunilor. Acneea poate apărea și ca urmare a acumulării de bacterii care provoacă inflamație. Pielea este supusă unui ciclu de reînnoire. Regenerarea care are loc în cel mai profund strat se deplasează la suprafață pentru a înlocui celulele vechi. Dacă aceste celule moarte nu sunt eliminate, vor înfunda porii și îi vor împiedica să respire, ceea ce va provoca apariția imperfecțiunilor.

Corectează imperfecțiunile cu suplimente alimentare

Pielea are nevoie de nutrienți pentru a-și menține sănătatea și frumusețea. O carență poate afecta calitatea acesteia și provoca apariția de linii fine, imperfecțiuni și poate face pielea uscată. Pentru o piele perfectă este recomandat să consumi suplimente alimentare ca parte a unei alimentații sănătoase și echilibrate. Suplimentul Peau Radieuse® este un real ajutor. Ușurează obținerea unei pieli frumoase prin limitarea apariției imperfecțiunilor. Pentru a face o cură cu suplimente alimentare este esențial să identifici în prealabil problema care trebuie tratată. De asemenea, este important să-ți cunoști tipul de piele. Într-adevăr, pielea uscată nu are aceleași nevoi de nutrienți ca și pielea grasă.

Redu imperfecțiunile cu produse de îngrijire și obiceiuri utile

Alegerea produselor de îngrijire facială depinde de nevoi. Pentru a reduce imperfecțiunile care însoțesc primele riduri precum și petele brune se recomandă folosirea produselor anti-pete. Tratarea petelor poate consuma mult timp și, prin urmare, necesită răbdare.

Pe lângă produsele de îngrijire, este esențial să adopți obiceiuri potrivite pentru a evita apariția acestora. Este important să asigurări o hidratare optimă pielii predispuse la imperfecțiuni. O rutină de înfrumusețare adecvată ajută la păstrarea tinereții și frumuseții acesteia. Pentru a elimina celulele moarte acumulate la suprafață este foarte importantă exfolierea. Se face o dată sau de două ori pe săptămână cu produse blânde prin efectuarea de masaje circulare ușoare. Curățarea pielii în fiecare zi cu o soluție de curățare pentru a o elibera de impurități și pentru a rafina textura pielii este de asemenea esențială. Pielea trebuie hidratată zilnic cu un tratament adaptat tipului său. Principalul lucru este să alegi un produs non-comedogenic pentru a avea pielea netedă și luminoasă.

Ascunde imperfecțiunile prin machiaj

Pielea cu imperfecțiuni este perfectă pentru machiaj, singura condiție este să folosești produsele potrivite. Trebuie să fie non-comedogenice, hipoalergenice și potrivite pentru tipul acesteia. Și din moment ce pielea cu imperfecțiuni are nevoie de machiaj corector, cel mai bine este să optezi pentru un fond de ten cu acoperire mare, care se întinde ușor. Fondurile de ten corectoare sunt ideale pentru acoperirea micilor imperfecțiuni. La aplicare, este indicat să încălzești întotdeauna produsul pe partea superioară a mâinii. Aplică-l pe față folosind vârful degetelor, un burete sau o pensulă dedicată. Pentru fondul de ten corector, ai de ales între un produs cu textură compactă sau fluidă. Dacă imperfecțiunea este mare, aplică produsul prin mișcări mici pe zona de camuflat. Pentru aceasta este mai potrivită o pensulă sau un stick corector. Ustensilele de machiaj precum pensulele și bureții trebuie curățate în mod regulat pentru a evita acumularea de microbi. Câteva picături de demachiant facial sunt suficiente pentru a le curăța.

Sursa: sanoflore.fr

 Supliment alimentar pentru acnee, Biocyte, Peau Radieuse, 60 capsule

Supliment alimentar pentru acnee, Biocyte, Peau Radieuse, 60 capsule

BIOCYTE PEAU RADIEUSE este un supliment alimentar care prin componentele sale, ajută la ...
129.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
GOLDNUTRITION EEC SRL © Copyright 2022. All rights reserved.
Close