Cum să ai o piele mai tânără

270

Odată cu vârsta, pielea își pierde fermitatea și elasticitatea, provocând apariția ridurilor și a altor semne ale îmbătrânirii. De asemenea, factorii de mediu precum clima, poluarea și stilul de viață joacă un rol în modificarea structurii pielii. Din fericire, este posibilă limitarea îmbătrânirii acesteia alegând produse de îngrijire antirid adaptate fiecărui tip de ten.

Produse de îngrijire antirid

Îmbătrânirea pielii este un fenomen natural și inevitabil care are ca rezultat lăsarea acesteia și apariția ridurilor pe față, gât și decolteu. Pentru a încetini apariția lor, este recomandată utilizarea unui tratament antirid. În timp ce un tratament anti-îmbătrânire ajută la combaterea semnelor îmbătrânirii, acest produs este special creat pentru riduri. Pentru a păstra pielea frumoasă, este important să-ți selectezi produsele în funcție de vârstă și nevoile tale. De asemenea, cunoașterea originii ridurilor este esențială în alegerea produselor de îngrijire.

După cum se remarcă în revista Le Figaro, anumiți factori interni și externi sunt principalele cauze ale ridurilor. Celulele pielii suferă un proces natural de îmbătrânire și rata lor de reînnoire încetinește. De asemenea, sunt supuse efectelor stresului oxidativ, fenomen cauzat de o supraproducție de radicali liberi care duce la îmbătrânirea celulară prematură. Acest fenomen este agravat de anumiți factori externi precum stresul și lipsa somnului. Îmbătrânirea hormonală este una dintre cauzele apariției ridurilor. În timp, secreția de estrogen scade considerabil, determinând o scădere a producției de elemente necesare menținerii structurii pielii, precum elastina și colagenul. În plus, îmbătrânirea poate fi agravată de diverși factori externi, inclusiv razele soarelui și poluarea aerului. Prin urmare, este esențial să-ți protejezi pielea de razele UV. Pe lângă factorii de mediu, consumul de tutun și deshidratarea sunt responsabile de îmbătrânirea acesteia.

Suplimente alimentare pentru reducerea ridurilor

Anumite suplimente bogate în ingrediente active reduc eficient ridurile. Suplimentul alimentar anti-aging Activ’ Inpulp® acționează din interior și oferă celulelor antioxidanții necesari pentru a lupta împotriva radicalilor liberi responsabili de stresul oxidativ. Acest supliment alimentar anti-îmbătrânire conține vitamina C care menține funcția normală a pielii, contribuind la formarea naturală a colagenului. Vitamina C acționează în sinergie cu Glicoserum EF® și zincul pentru a șterge ridurile și microridurile care apar în timp. Formula redă și strălucirea pielii care arată mai tânără.

Acidul hialuronic este o componentă cheie a multor tratamente antirid. Este un ingredient activ prezent în mod natural în derm în cantități mari. Funcția sa este de a menține hidratarea pielii prin reținerea apei în celule. Hyaluronic Forte® Full spectrum hidratează și reumple pielea în profunzime. Aceasta își recapătă toată elasticitatea și tonusul.

Un tratament pentru prevenirea semnelor de îmbătrânire adaptat fiecărui tip de piele

Fiecare tip de ten are nevoie de produse de îngrijire specifice pentru a umple eficient ridurile. Alegerea cremelor hidratante antirid trebuie așadar să depindă de natura epidermei și de nevoile acesteia.

Tenul gras este în general afectat de expunerea prelungită la soare sau de consumul de tutun. Se recomandă un tratament pe baza de acizi din fructe pentru a netezi textura pielii și a reda strălucirea tenului. Este de preferat să apelezi la o cremă cu textură fluidă care să ofere confort și să faciliteze pătrunderea ingredientelor active.

Deoarece pielea uscată este mai subțire și mai sensibilă, produsele pe bază de substanțe acide sunt slab tolerate. Alege un produs bogat în vitamina C pentru a preveni îmbătrânirea acesteia.

Pielea mixtă are o nevoie mai mare de antioxidanți. Alege tratamente care conțin antioxidanți și derivați de vitamina A precum retinolul. Pentru a limita apariția ridurilor, este necesară și adoptarea unei rutine de înfrumusețare cu tratamente specifice. O cremă de zi trebuie aplicată zilnic pe pielea curățată pentru a menține hidratarea și pentru a o proteja pe tot parcursul zilei. Un produs pentru noapte este necesar pentru a ajuta epiderma să se regenereze în timpul somnului. De asemenea, este esențial să se aplice un produs de îngrijire special creat pentru conturul ochilor, a cărui piele este foarte fragilă și vulnerabilă la factorii de îmbătrânire.

Sursa: marieclaire.fr

 Supliment alimentar anti-aging si de reducere a ridurilor, Biocyte, Activ Inpulp, 30 capsule

Supliment alimentar anti-aging si de reducere a ridurilor, Biocyte, Activ Inpulp, 30 capsule

Biocyte inoveaza si creeaza Activ Inpulp, o formula unica pe baza de Glicoserum EF®, ...
125.00 lei
 Supliment alimentar cu acid hialuronic, Biocyte, Hyaluronic Forte 300 mg, 30 capsule

Supliment alimentar cu acid hialuronic, Biocyte, Hyaluronic Forte 300 mg, 30 capsule

Acidul hialuronic are o acțiune antirid și hidratantă asupra pielii dovedită ...
150.00 lei
 Supliment alimentar anti-aging cu acid hialuronic, Biocyte, Hyaluronic Max, 280 g

Supliment alimentar anti-aging cu acid hialuronic, Biocyte, Hyaluronic Max, 280 g

Acidul hialuronic este unul dintre elementele esențiale ale pielii. El reprezintă ...
155.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
GOLDNUTRITION EEC SRL © Copyright 2022. All rights reserved.
Close